Digitalt öppethus

På denna sida har vi samlat information om vår skola, våra profiler och annat nyttigt för dig som ska söka till grundskolan

rundtur

Gå virtuella rundturer i våran skola. Med hjälp av 360-gradersfotografering kan du nu få veta hur skola ser ut redan innan du hunnit besöka den.

välkomna till engelbrektsskolan

På denna sida har vi samlat nyttig information om vår skola och våra program. Läs elevberättelser, kolla på filmer från skolan eller ta en 3D-tur i våra lokaler.

Du kan boka in dig i ett möte med våra profilledare för att ställa frågor.

Öppethus den 5/2 11.00-13.00 finns vi till ditt förfogande digitalt. (glöm inte att boka in dig i möte)

filmer om Engelbrektsskolan

Vi är en skola för dig som söker utmaningar och gemenskap. Vi vill att du ska känna trygghet och lust att lära under din tid hos oss.

Engelbrektsskolan ligger centralt på Östermalm nära både buss och tunnelbana. Vi anser att lärandet fungerar bäst för intresserade och trygga elever. Därför har vi profiler och värdegrunden Du är bra som du är på vår skola.

F-3

fotbollsprofil